Målsætning - Karate - Børn

Sjov og lærerig motion er udgangspunktet for målsætningen for vores karatetræning for børn.

Undervisningen for de yngste bygger på virksomme traditioner kombineret med moderne videnskab indenfor læringsprincipper. 

Der lægges vægt på at børnene forstår vigtigheden af, at de hører efter hvad de bliver undervist i, med andre ord forstår at skelne imellem hvornår det er sjovt og hvornår det er alvor. 

Ligeledes er børnenes bevidsthed om hvordan kroppen fungerer, en stor del af undervisningen og blandt andet hvorfor rigtig kost er vigtig, gode vaner indlæres som bekendt bedst i en tidlig alder.

Børnene som undervises hos os modtager tidlig skoling i kropslig forståelse, hvormed de tilegner sig grundprincipper omkring selvforsvar på en sjov og lærerig måde. Dette ser mange forældre på lige fod med vigtigheden af, at deres børn f. eks. lærer at svømme i en tidlig alder.

Udover den effektive motion styrkes børnenes sociale færdigheder, dels ved at forbedre kropsbevidsthed/selvtillid i en tidlig alder og dels opnår de bedre signalforståelse som gør det nemmere for dem at forstå andre børn. Derved kan de i bedre grad begå sig i samværet med andre mennesker. 

Der undervises ud fra at træningen godt kan være sjov og samtidig være lærerig.