DDK på Rådhuset

Karateskolen stjal rampelyset på Københavns Rådhus.

Der blev både serveret slag og spark, da Den Danske Karateskole ved arrangementet Expat Fair på Københavns Rådhus. Her kunne de deltagende gå rundt i den smukke rådhushal og se, hvilke fritidstilbud diverse foreninger tilbyder, så nye borgere kan få et netværk i deres fritid. Fra de opstillede boder var der mulighed for at få talt sig til rette med foreningerne.

Karateskolen valgte en mere praktisk tilgang til tingene ved at kombinere den mundtlige og skriftlige information med små opvisningsevents i flere af kampsportens discipliner. Herunder kamp, hvor blandt andet den tidligere Europamester, Sensei Christina Nielsen, viste, at man sagtens kan sætte kæmpere af det modsatte køn på plads – bare man har teknikken i orden.

De deltagende juniorer fik vist deres flotte teknik og kampråb for Kultur og Fritidsborgmesteren, Pia Allerslev og direktøren for Borgerservice København, som deltog ved arrangementet. Det næste skridt for karateskolen bliver kulturfestivalen i Kildevældsparken på lørdag.