Sommerlejr 2013 Børn & Jr.

Flere generationer var med på dette års store træningsevent for børn og mindre juniores. Der var nemlig flere forældre, der havde benyttet sig af muligheden for for, at være med på dette års sommerlejr, hvor yngste deltager - lille Luna på 5 år havde taget sin mor med og friske Merete på 70 somre, var ligeledes taget på karatelejr sammen med sit barnebarn Marie. 

Sensei Christa, Senpai Sean og Senpai Sandra var trekløveren, der skulle holde hånd i hanke med afviklingen af lejren med de mange børn. Deltagernes alder og karaterefaring var meget forskellig, lige fra 5 årige Luna (begynder) og så op til de meget erfarende brunbælter på hhv. 12 og 13 år - hvor flere allerede var startede til karate, da Luna blev født. De 8 juniores, der i år var udvalgt til at fungere som Gruppe Senpais, gjorde et fantastisk arbejde og voksede for hver dag med opgaven - sammen og hver for sig. De Fantastisk 8 - kan de med rette kalde sig selv og deres team. Udover et stort stykke arbejde, motiverede og inspirerede de - igen sammen og hver for sig - de øvrige på lejren. "Godt gået! Team De Fantastiske 8!!"

Man kan beskrive sommerlejren i år kort og klart: meget koncentreret og man skal endelig ikke tage fejl af niveuaet, blot fordi det var en sommerlejr for børn og mindre juniores. Der blev i den grad trænet igennem. Udover karatetræningen, så var der igen i år - Kampen om Den Gyldne Mursten og derudover blev en ny konkurrence lanceret: Kampen om Den Grønne Bonsai.

I den teampræget konkurrence, blev det outsideren Thomas's gruppe: Tranerne, der løb af med sejren og vandt det eftertragtet trofæ. På trods af de højere graders ihærdige forsøg på, at fravriste Gruppe 8 sejren, måtte de alligevel se sig slået af den stille og eftertænksomme Thomas og hans mentalt stærke gruppe. Et stort tillykke til Gruppe 8.

I Kampen om Den Grønne Bonsai, havde ialt 8 tilmeldt sig konkurrencen og alle gik til opgaven, som var de til OL i kreativitet. Dommerne blev derfor sat på en usædvanlig svær opgave, da de skulle vurdere hhv. Cup Cake opgaven og Kunstværket, men der var ingen tvivl, da det blev tid til at vurdere Årets Skribent. 

Kampen om Det lille Træ, gik til Alberte i et meget tæt og spændende opløb. Tillykke til Alberte og mon ikke der er endnu flere, der har mod på, at tage kampen op på næste års sommerlejr og vise deres Kyokushin kreativitet.

Instruktørerne siger tak til alle - for en virkelig god lejr og rigtig god sommerferie! Vi ses til træning! OSU!