Målsætning - Karate - Voksne

Ønsker du styrke, smidighed, all-round træning og tid til dig selv i en stresset hverdag? Så er vores karate-koncept helt sikkert noget du kan bruge.

Undervisningen tager udgangspunkt i Østens traditioner, samt moderne trænings-fysiologiske principper, og det kombineret med vores 35 års erfaring giver det unikke i konceptet.

Tider - Karate - Voksne

KARATE 25 og op
Tirsdag kl. 17.30-18.45
Torsdag kl. 17.30-18.45

FIGHTCLASS
Lørdag kl. 10.00-11.30

Holdene er åbne for nye elever
Spar tid og udfyld oprettelsesblanketten inden Du/I møder op.

TRÆNINGSTØJ
Det er let, at komme i gang med karatetræningen hos os. En T-shirt og et par løse korte eller lange træningsbukser, er fint at starte i. I vores reception kan købes karatedragt af god kvalitet samt andet relevant udstyr.

Aktiviteter - Voksne

Inklusiv i Voksen Karatekontingent, kan medlemmerne ligeledes benytte styrkelokalet* indenfor åbningstiden. 

Der bliver desuden afholdt kurser, træningslejr, turneringer mm. i løbet af året. Ved disse arrangementer vil der typisk være et tilmeldingsgebyr.

Priser og Oprettelse - Karate - Voksne

Er du til effektiv træning? Godt sammenhold?
Vi tilbyder Kick Boks Motion, som er træningssupplement til vores stærke karateudøvere. Effektivt og varieret, MEN uden kamp og kontakt. 

Få et intro-medlemsskab inkl. magnetkort for kr. 100,- (nyt magnetkort ved bortkomst kr. 100,-)
Se flere muligheder for betaling i receptionen

Du finder en oprettelsesblanket her - det vil spare tid hvis den udfyldes inden man møder op til sin undervisning, da der ofte er travlt i receptionen. Medbring dit sygesikringsbevis, da det gør processen nemmere.


NETVÆRK

Alle medlemmers grader bliver registrerede i Dansk Karate Organisation. Se evt. dko-karate.dk. Dette kræver et medlemsskab i organisationen hvilket koster 150 kr. Dette dækker registrering både nationalt samt internationalemedlemskab i So-Kyokushin - som er den internationale organisation i Japan. Se evt. sokyokushin.com

DKO udsteder ligeledes et personligt gradueringspas, som bruges ved gradueringer (bælteprøver). 
Mistes dette koster et nyt 100 kr. Medlemskabet i DKO skal oprettes inden din første graduering.
Dette sker i vores reception.

Instruktør - Karate - Voksne

Vores chefinstruktør SHIHAN Humberto G. Budtz - 8. DAN - er blandt verdens højst graduerede og mest erfarne undervisere i Kyokushin Karate.
Vores Ansvarshavendeinstruktør er SHIHAN Christa R. Koldin - 6. DAN - som er verdens højest graduerede kvinde i Kyokushin Karate.

SHIHAN Budtz startede sin karatekarriere i 1973 og var bl.a. bosat i Japan 1983 – 1985 hvor han dagligt trænede i Honbu, ledet af Sosai Oyama. Sidenhen er det blevet til mere end 50 rejser til Japan i forbindelse med internationale møder, turneringer, lejre og seminare. 

Kendetegnede for SHIHAN, er hans evne til, at udvikle og styrke - det stærke konceptet: Kyokushin. Gennem årene har mange af hans elever stået på sejrspodiet - både internationalt og nationalt.