Målsætning - Karate - Unge

Meningsfuld motion med masser af muligheder! Til dig, som ikke gider stå i et fitnesscenter og hive i jern!

Uanset om du vil træne dig op til at deltage i turneringer eller om du vil have en effektiv selvforsvarstræning eller måske blot gerne vil i god form, så har du muligheden her. 

Inspirerende og dynamisk træning til dig, som vil bruge fritiden på en effektiv måde. Har du brug for et break fra en triviel hverdag med fx studier og give kroppen en energi booster, så er der rig mulighed for det her. 

Undervisningen varetages af erfarne og kvalitetsbevidste instruktører og alle udfordres både fysisk og mentalt, selvfølgelig med hensyntagen til individuelle forskelle.

Tider - Karate - Unge

KARATE 17-24 år
Tirsdag kl. 17.30-18.45
Torsdag kl. 17.30-18.45

FIGHTCLASS
Lørdag kl. 10.00-11.30

Holdene er åbne for nye elever
Spar tid og udfyld oprettelsesblanketten inden Du/I møder op.

TRÆNINGSTØJ
Det er let, at komme i gang med karatetræningen hos os. En T-shirt og et par løse korte eller lange træningsbukser, er fint at starte i. I vores reception kan købes karatedragt af god kvalitet samt andet relevant udstyr.

Aktiviteter - Unge

Inklusiv i Unge Karatekontingent, kan medlemmerne ligeledes benytte styrkelokalet* indenfor åbningstiden. 

Der bliver desuden afholdt kurser, træningslejr, turneringer mm. i løbet af året. Ved disse arrangementer vil der typisk være et tilmeldingsgebyr.

Priser og Oprettelse - Karate - Unge

Er du til effektiv træning? Godt sammenhold?
Vi tilbyder Kick Boks Motion, som er træningssupplement til vores stærke karateudøvere. Effektivt og varieret, MEN uden kamp og kontakt. 

Få et intro-medlemsskab inkl. magnetkort for kr. 75,- (nyt magnetkort ved bortkomst kr. 100,-)
Se flere muligheder for betaling i receptionen

Du finder en oprettelsesblanket her - det vil spare tid hvis den udfyldes inden man møder op til sin undervisning, da der ofte er travlt i receptionen. Medbring dit sygesikringsbevis, da det gør processen nemmere.


NETVÆRK

Alle medlemmers grader bliver registrerede i Dansk Karate Organisation. Se evt. dko-karate.dk. Dette kræver et medlemsskab i organisationen hvilket koster 150 kr. Dette dækker registrering både nationalt samt internationalemedlemskab i So-Kyokushin - som er den internationale organisation i Japan. Se evt. sokyokushin.com

DKO udsteder ligeledes et personligt gradueringspas, som bruges ved gradueringer (bælteprøver).
Mistes dette koster et nyt 100 kr. Medlemskabet i DKO skal oprettes inden din første graduering. 
Dette sker i vores reception

Instruktør - Karate - Unge

Generelt kan man beskrive vores samlet stab af instruktører, som engagerede og erfarende. De har alle sammen mange års praktisk karatekunnen bag sig. Der er rimelige høje krav til de højeste grader og ingen får "noget" forærende. Så grundlæggende kan man sige, at de alle ved, hvad der skal til, hvis man vil i mål med sine ønsker. Med andre ord, vil du gerne blive stærk - både mentalt og fysisk - ikke kun til at kunne opnå dine karatevisioner, men ligeledes styrke din vilje - så lær af dem - der selv har prøvet hvad det vil sige.

Et begravet menneske har en gang sagt: "Det er ikke fordi opgaverne er svære, at vi ikke tør! Det er fordi vi ikke tør, at opgaverne bliver svære".