Instruktør - Karate - Junior

Ansvarshavende instruktør for vores Juniores, er den rutinerede SHIHAN Christa Koldin - født 1965 og 5. DAN.

Siden 1991 - hvor hun selv opnåede at blive gradueret 1.DAN (første sorte bælte) - har hun videreudviklet karateundervisningen for skolens juniores, hvor mange er startet som Børn. "Det kræver, at man som instruktør hele tiden doserer den rigtige mængde af repetition og ny læring samt har den rette forståelse for, at afbalancere forventninger til hver enkel elev og til holdet som helhed", siger Christa. "Men kan man det, fortsætter hun - "så har man mulighed for, at opleve en gruppe unge mennesker, der hver især udvikler deres kompetencer og sammen udvikler et meget stærkt sammenhold". Udover at undervise i karate, har Christa ligeledes stor og alsidig undervisningserfaring indenfor den traditionelle motion fitness og aerobic. 

Et andet stærkt instruktørkort, er Sensei Barakat Ali, født 1985 og 3.DAN.  Barakat startede til karate i 1999 og er netop blevet færdiguddannet biokemiker. Den garvede Senpai Lars Erik Larsen, født 1964 og 1.DAN, er ligeledes at finde blandt instruktørteamet for juniorerne. Derudover har eleverne stor glæde af gæsteinstruktørerne; Senpai Camilla P. Bender, født 1988 og 1.DAN. Til dagligt arbejder hun indenfor HR og sidst Senpai Sean Coogan født 1989 som kun var 9 år gammel, da han startede til karate. Sean er  1. DAN og journaliststuderende på RUC.  Sensei Barakat og de to gæsteinstruktører er desuden på landsholdets liste over pokaltagere ved internationale turneringer.

Målsætning - Karate - Junior

Seriøs, seriøsitet og et godt grin er kendetegnet for vores juniorhold. Der er plads til alle drenge og piger uanset om man er til turneringskamp eller om man vil have en sjov og alsidig motionsform eller vil have effektiv selvforsvar baseret på grundprincipper fra den stærkeste karatestilart – Kyokushin.

Undervisningen er baseret på at hele kroppen skal trænes på en sund og opbyggende måde samt at det er ok at udfordre psyken af og til. Måske kan du mere end du selv går og tror? I træningen er der rig mulighed for at alle kan teste og styrke deres evner som teamplayer og som individualist. Ønsker du at teste dit konkurrencegen, er der flere niveauer i form af turneringer både indland og udland.

Brug fritiden fornuftig i en sport hvor instruktørerne er seriøse samt veluddannede. Er du til action, udfordringer og godt sammenhold - så finder du det her. 

Priser og Oprettelse - Karate - Junior

OPRETTELSE AF MEDLEMSSKAB

---------------


Få et intro-medlemsskab inkl. magnetkort for kr. 50,- (nyt magnetkort ved bortkomst kr. 100,-)
Se flere muligheder for betaling i receptionen

Du finder en oprettelsesblanket her - det vil spare tid hvis den udfyldes inden man møder op til sin undervisning, 
da der ofte er travlt i receptionen. Medbring dit sygesikringsbevis, da det gør processen nemmere.

NETVÆRK

Alle medlemmers grader bliver registrerede i Dansk Karate Organisation. Se evt. dko-karate.dk. Dette kræver et medlemsskab i organisationen hvilket koster 150 kr. Dette dækker registrering både nationalt samt internationalemedlemskab i So-Kyokushin - som er den internationale organisation i Japan. Se evt. sokyokushin.com

DKO udsteder ligeledes et personligt gradueringspas, som bruges ved gradueringer (bælteprøver).
Mistes dette koster et nyt 100 kr. Medlemskabet i DKO skal oprettes inden din første graduering. 
Dette sker i vores reception

Tider - Karate - Junior

KARATE 11-16 år
Mandag kl. 16.30-17.30
Tirsdag  kl. 16.30-17.30
Onsdag  kl. 16.30-17.30
Torsdag kl. 16.30-17.30

FIGHTCLASS 
Lørdag kl. 10.00-11.30

Holdene er åbne for nye elever

Spar tid og udfyld oprettelsesblanketten inden Du/I møder op.

TRÆNINGSTØJ
Det er let, at komme i gang med karatetræningen hos os. En T-shirt og et par løse korte eller lange træningsbukser, er fint at starte i. I vores reception kan købes karatedragt af god kvalitet samt andet relevant udstyr.

Aktiviteter - Junior

Inklusiv i Junior Karatekontingent, kan medlemmerne ligeledes benytte styrkelokalet* indenfor åbningstiden.

*Kræver godkendelse fra karateinstruktøren.

Der bliver desuden afholdt kurser, træningslejr, turneringer mm. i løbet af året. Ved disse arrangementer vil der typisk være et tilmeldingsgebyr.