Instruktør - Karate - Børn

Ansvarshavende instruktør for vores Børn er den rutinerede SHIHAN Christa Koldin - født 1965 og 6. DAN.

Siden 1991 - hvor hun selv opnåede at blive gradueret 1.DAN (første sorte bælte) - har hun udviklet karateundervisningen for de yngste elever, sammen med de øvrige børneinstruktører. Erfaren, målrettet og et øje på hver finger, må siges at være kendetegnede for instruktøren. Udover at undervise i karate, har Christa ligeledes stor og alsidig undervisningserfaring indenfor den traditionelle motion fitness og aerobic. 

Et andet stærkt instruktørkort, er den unge talentfulde Senpai Alexander Nikolajsen født 1998 og 2.DAN, som har stor rutine i undervisning af de yngste. Derudover har børnene stor glæde af Senpai Agnete Terkelsen født 1996 og 1. DAN. Begge sortbælter er desuden på landsholdets liste over pokaltagere ved internationale turneringer.

Tider - Karate - Børn

KARATE 4-7 år

Tirsdag  kl. 16.00-17.00
Torsdag kl. 16.00-17.00

KARATE 8-10 år

Mandag kl. 16.00-17.00
Tirsdag  kl. 16.00-17.00
Onsdag kl. 16.00-17.00
Torsdag kl. 16.00-17.00

OBS! Alle børnehold tirsdag/torsdag er lukket for tilmelding pt.

Holdene er som udgangspunkt åbne for nye elever, men vi tilråder hurtig tilmelding da holdene bliver lukket så snart Instruktøren vurderer det. Se oversigten for aktuel status, hvis et hold er lukket, kan du/dit barn komme på venteliste - send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Spar tid og udfyld oprettelsesblanketten inden Du/I møder op.

TRÆNINGSTØJ
Det er let, at komme i gang med karatetræningen hos os. En T-shirt og et par løse korte eller lange træningsbukser, er fint at starte i. I vores reception kan købes karatedragt af god kvalitet samt andet relevant udstyr.

Målsætning - Karate - Børn

Sjov og lærerig motion er udgangspunktet for målsætningen for vores karatetræning for børn.

Undervisningen for de yngste bygger på virksomme traditioner kombineret med moderne videnskab indenfor læringsprincipper. 

Der lægges vægt på at børnene forstår vigtigheden af, at de hører efter hvad de bliver undervist i, med andre ord forstår at skelne imellem hvornår det er sjovt og hvornår det er alvor. 

Ligeledes er børnenes bevidsthed om hvordan kroppen fungerer, en stor del af undervisningen og blandt andet hvorfor rigtig kost er vigtig, gode vaner indlæres som bekendt bedst i en tidlig alder.

Børnene som undervises hos os modtager tidlig skoling i kropslig forståelse, hvormed de tilegner sig grundprincipper omkring selvforsvar på en sjov og lærerig måde. Dette ser mange forældre på lige fod med vigtigheden af, at deres børn f. eks. lærer at svømme i en tidlig alder.

Udover den effektive motion styrkes børnenes sociale færdigheder, dels ved at forbedre kropsbevidsthed/selvtillid i en tidlig alder og dels opnår de bedre signalforståelse som gør det nemmere for dem at forstå andre børn. Derved kan de i bedre grad begå sig i samværet med andre mennesker. 

Der undervises ud fra at træningen godt kan være sjov og samtidig være lærerig.

Priser og Oprettelse - Karate - Børn

OPRETTELSE AF MEDLEMSSKAB

Få et intro-medlemsskab inkl. magnetkort for kr. 50,- (nyt magnetkort ved bortkomst kr. 100,-)
Se flere muligheder for betaling i receptionen

Du finder en oprettelsesblanket her - det vil spare tid hvis den udfyldes inden man møder op til sin undervisning, 
da der ofte er travlt i receptionen. Medbring dit sygesikringsbevis, da det gør processen nemmere.

NETVÆRK

Alle medlemmers grader bliver registrerede i Dansk Karate Organisation. Se evt. dko-karate.dk. Dette kræver et medlemsskab i organisationen hvilket koster 150 kr. Dette dækker registrering både nationalt samt internationalemedlemskab i So-Kyokushin - som er den internationale organisation i Japan. Se evt. sokyokushin.com

DKO udsteder ligeledes et personligt gradueringspas, som bruges ved gradueringer (bælteprøver).
Mistes dette koster et nyt 100 kr. Medlemskabet i DKO skal oprettes inden din første graduering. 
Dette sker i vores reception

Aktiviteter - Børn

Udover den faste karateundervisning for børnene, er der specielle events.

F.eks. den årlige FasteKarneval med tøndeslagning og der er flere lokale arrangementer hvor karateskolens børneelever ofte er med ved opvisninger. Derudover bliver der afholdt små specielle kurser og træningslejre, for de yngste elever.